Hirdetés

Érdemes időt szánni a Star War: Jedihistóriák megnézésére?

|

Ahsoka Tano és Dooku gróf rajongói közelebbről is megismerhetik kedvenc karaktereiket. De vajon jó ez nekünk?

Hirdetés

Mióta a Disney birtokába került a Star Wars franchise, a korábbinál is több tartalom zúdult a Messzi-messzi galaxis rajongóira, a Disney+ elrajtolását követően pedig még nagyobb fokozatra kapcsoltak az alkotók. Temérdek élőszereplős és animációs produkció készült már, és készül még a továbbiakban is. Legutóbb az Ahsoka Tano és Dooku gróf életútjára fókuszáló Star Wars: Tales of the Jedi című minisorozat (az animációs fajtából) debütált a streaming platformon.

Itt olvasható kritikánkban mi is lelkendeztünk egy sort afelett, hogy bár mindaz, amivel hozzájárul a Star Wars univerzum, illetve a kánon bővítéséhez, távolról sem esszenciális ugyan, de a legkevésbé sem baj, hogy elkészülhetett a Star Wars: Jedihistóriák.

Hirdetés

Ti megnéztétek már? Ha igen, írjátok meg lent, a kommentek között, hogy elnyerte-e a tetszéseteket, és hogy szerintetek mely karakterek háttértörténetét bonthatná még ki hasonlóképpen a Lucasfilm.

Ha nem szeretnétek lemaradni a jövőben érkező kritikáinkról és más videós tartalmainkról, akkor fontoljátok meg, hogy feliratkoztok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, akkor azt a csatornatagság révén, illetve a szuperköszönetet segítségével tehetitek meg. Mindegyikért hálásak vagyunk nektek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)