Hirdetés

Érdemes jegyet váltani a Free Guyra?

|

Legújabb videokritikánkban azt meséljük el, megéri-e beülni Ryan Reynolds új filmjére, a Free Guyra.

Hirdetés

Már csak egy karnyújtásnyira van a Free Guy hazai bemutatója, Ryan Reynolds új film pedig bár nem hibátlan, igazán remekül sikerült, és nem csak végtelenül szórakoztató és pörgős, hanem fontos küldetéssel is rendelkezik.

A Free Guy ugyanis újra bebizonyíthatja Hollywoodnak, hogy az adaptációk, rebootok és folytatások tengerében érdemes még mindig új ötleteken is agyalni. Mindenrről az alábbi videóban mesélünk részletesen. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A Free Guy most csütörtöktől nézhető a hazai mozikban. Ha már láttátok, mindenképp meséljétek el saját véleményeteket is a filmről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)