Hirdetés

Érdemes jegyet váltani az új Sikoly filmre?

|

Ötödjére is lecsap egy álarcos gyilkos, de a 2022-es Sikoly a széria első olyan része, amit már nem Wes Craven rendezett.

Hirdetés

Van értelme a Sikoly filmeknek az eredeti alkotó, a széria atyja, Wes Craven nélkül is? A jelek szerint igen, mivel ahogy az Chava alábbi kritikájából kiderült (melyet már cikként is olvashattok), kifejezetten jól sikerült az új folytatás (avagy requel, azaz a reboot és a sequel, vagyis folytatás keveréke).

Ez már messze nem (vagy nem csak) az eredeti szereplők története, de persze ők is itt vannak nekünk, nem maradt ki az új történetből Courteney Cox, David Arquette és Neve Campbell. Hozzájuk csatlakozott többek között Melissa Barrera, vagy épp a The Boys sorozatból is ismert Jack Quaid.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Az ötödik Sikoly filmet ma, azaz január 13-án mutatták be a magyar mozik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)