Hirdetés

Érdemes még a 3. évadban is kitartani a Star Wars: A Mandalóri sorozat mellett?

|

A Star Wars: A Mandalóri harmadik szezonja végre válaszokat is hozott.

Hirdetés

A mai napon megérkezett a Disney+-ra a Star Wars: A Mandalóri harmadik szezonjának évadzárója, pont került a mandóverzum néven emlegetett privát kis világ, vagyis Jon Favreau és Dave Filoni személyeses játszótere egyik etapjának végére. 

A Mandalóri egy igazi hullámvasút, megvannak az erősebb és gyengébb epizódjai ugyanúgy, mint általában a sorozat mellett vagy ellen felhozható pro és kontra érvek. Van, amiben kifejezetten erős, és van, amiben nagyon gyenge. Az viszont elvitathatatlan, hogy könnyedén szerethető.

Hirdetés

De ettől ez lenne minden idők legjobb Csillagok háborúja-szériája? A záróepizód rövidke előzetese pontosan ezt állította pár napja. Az alábbi videós kritikában megpróbáljuk körbejárni az igazságot.

Nektek hogy tetszett A Mandalóri harmadik évada? Mindenképpen írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)