Hirdetés

Érdemes megnézni a Cyberpunk: Edgerunners sorozatot?

|

Videós kritikánkban erre a kérdésre keressük a választ, de nem titok, sokan még a Cyberpunk 2077 videojátékhoz is visszatértek, annyira elvarázsolta őket az Edgerunners.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 ugyebár maga is egy adaptáció, a Cyberpunk 2020 szerepjátékot ültette át a CDPR videojátékos formára. A játék rajtja olyan lett, amilyen, azóta viszont sikerült egészen kipofozni a teljes élményt, sőt ezzel párhuzamosan mellékprojektek is elindultak, megjelentek például olyan képregények, mint a magyarul is kiadott Trauma Team.

A legizgalmasabbnak azonban már bejelentése óta a Cyberpunk 2077 anime spin-off sorozata, az Edgerunners tűnt, ami nemrég elérhetővé is vált a Netflix kínálatában. Nem túlzás azt állítani, hogy a Cyberpunk: Edgerunners több szempontból még a játéknál is jobban elkapta az eredeti Cyberpunk hangulatot, ehhez pedig a Studio Trigger pazar látványvilágot is társított.

Hirdetés

Az alábbi videóban részletesen elmeséljük nektek, hogy sikerült szerintünk az Edgerunners sorozat. 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)