Hirdetés

Érdemes megnézni a Halo sorozatot?

|

A sci-fit kedvelő laikusoknak egészen más élményt nyújt az élőszereplős Halo sorozat, mint a játékok rajongóinak.

Hirdetés

Rengeteg kútba esett próbálkozás után végül csak megszületett Otto Bathurst (Robin Hood) rendezésében az első nagyszabású élőszereplős Halo produkció, és ez bizony már önmagában fél siker. Ráadásul Magyarországon forgatták, így nem csak hazai színészeket és helyszíneket ismerhetünk fel benne, hanem még magyar dialógust is hallhatunk, ami egyébiránt abszolút illeszkedik a lore-ba.

Tudni kell viszont, hogy a Halo sorozat cselekménye nem követi szorosan a játékokét és a regényekét, hanem sokszor újraértelmezi a történéseket, emiatt az ún. Silver Timeline nem is tekinthető a kánon részének. Valahogy úgy kell elképzelni, mint a Marvel What If...? sorozatát.

Hirdetés

Master Chief Mjolnir páncéljába a Drótból és az Amerikai istenekből ismerős Pablo Schreiber bújt, aki nemcsak a sisakját veszi le, hanem még a meztelen hátsóját is megmutatja, és ezzel még nincs vége a rajongókat sokkoló jeleneteknek.

Amennyiben elnyerte tetszéseteket ez a videó, iratkozzatok fel csatornánkra, és a biztonság kedvéért nyomjatok rá a csengettyűre, hogy értesítést kapjatok az új tartalmainkról. Ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkciót ajánljuk figyelmetekbe, ami lehetőséget nyújt erre. Hálásak vagyunk minden támogatásért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)