Hirdetés

Érdemes megnézni a Kokainmedvét, vagy minden liter kilocsolt művérért kár volt?

|

Videóban mesélünk arról, hogy tud bűnös élvezet lenni a teljesen elborult Kokainmedve.

Hirdetés

Írott kritikánkat már olvashatjátok reggel óta a ma a hazai mozikba kerülő Kokainmedvéről, az Elizabeth Banks rendezésében készült sötét komédia esetében pedig természetesen nem változtattunk a megszokott menetrenden, a cikk után nem sokkal már meg is érkezett videós kritikánk.

Ebben összefoglaljuk, mit tud nyújtani a film, és mik azok a pontok ebben a trash agymenésben, amiken tényleg lehet szórakozni - illetve milyen elvárásainkat kell a mozitermen kívül hagynunk, ha tényleg be akarunk csücsülni egy vetítésre.

Hirdetés

Ha már ti is láttok a Kokainmedvét, akkor lent a kommentek között mindenképpen osszátok meg velünk saját véleményeteket is Elizabeth Banks filmjéről! 

További kritikákért, tesztekért és egy halom más videóért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet áll rendelkezésetekre. Végtelenül hálásak vagyunk nektek, ha esetleg így tesztek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)