Hirdetés

Érdemes megnézni a legújabb élőszereplős Walt Disney mozit, a Szörnyellát?

|

Láttuk az Emma Stone főszereplésével készült Szörnyellát, most videóban mesélünk róla.

Hirdetés

Nem a Szörnyella az első olyan élőszereplős Walt Disney próbálkozás, melyben egy klasszikus mesebeli gonoszt próbálnak meg szimpatikusabbá varázsolni az alkotók, ezt a 2014-es Demónában és folytatásában, a 2019-es Demóna: A sötétség úrnőjében már meglépték. Ezúttal azonban még nehezebb feladatnak tűnt a 101 kiskutya rajzfilm rikácsoló Szörnyelláját a protagonista szerepébe bújtatni.

A Disney mégis megpróbálta, arról pedig, hogy Emma Stone hogy állt helyt, illetve úgy általában hogyan sikerült a Szörnyella, az alábbi videóban mesélünk nektek.

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)