Hirdetés

Érdemes megnézni a Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityt?

|

Rebootolták a mozis Resident Evil szériát, és bár az igyekezet mindenképp értékelendő, sajnos több ponton is csúnyán félrement a Welcome to Raccoon City.

Hirdetés

HP írott kritikáját már olvashattátok, de most egy videóban is elmeséli nektek, keményvonalas Resident Evil-rajongóként és átlagos nézőként is mik azok a sarkalatos pontok, melyek sajnos visszafordíthatatlanul belerondítanak az élménybe a Resident Evil: Welcome to Raccoon City, avagy magyar címe szerint A kaptár - Raccoon City visszavár esetében.

Igen, a kaptározástól még mindig nem tudnak elszakadni, félő, hogy egy esetleges Marvel Studios-féle reboot után szegény Wolverine is marad Farkas, nem pedig Rozsomák, ahogy lennie kellene.

Hirdetés

Most viszont kanyarodjunk vissza az új Resident Evil mozihoz, ami megpróbál ugyan a játékosok kedvében járni, és konkrét jeleneteket emel át az első videojátékokból, mégis több karaktert is teljesen kiherél, a csapnivaló forgatókönyv pedig tovább tetézi a bajokat. 

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)