Hirdetés

Érdemes visszatérni a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classicba?

|

Videóban mesélünk arról, hogy sikerült a World of Warcraft Classic új kiegészítője, a Wrath of the Lich King.

Hirdetés

Megkapta második nagy kiegészítőjét is a World of Warcraft Classic, a The Burning Crusade után megérkezett sokak nagy kedvence, a Wrath of the Lich King. Hunter írott tesztjét már olvashattátok az új, illetve újrakevert kalandról, most azonban a megszokott módon videós formában is mesélünk nektek a játékról.

Nyilván érzelmes pillanat volt visszatérni Northrendre, és sok régi húrt pendített meg a kiegészítő a szívünkben, de azért vannak olyan kreatív döntések, melyek mellett nehezen tudna az ember teljes mellszélességgel kiállni.

Hirdetés

Az alábbi videóban ezekről is szó esik, elmondjuk, mi lett remek a Wrath of the Lich King Classicban, és mi az, ami láttán értetlenül állunk, és nem teljesen világos, a kiegészítőért felelős csapat miért érezte úgy, hogy ez és így vezet majd az üdvösséghez. 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Végtelen hála, ha esetleg így tesztek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)