Hirdetés

Érdemes volt ennyit várni az Uncharted filmre?

|

Hosszú és nehéz utat járt be az Uncharted mozi, melynek alkotói folyamatosan egymásnak adták a kilincset.

Hirdetés

Egyáltalán nem volt egyszerű menet a népszerű PlayStation-széria, az Uncharted filmadaptációjának megszületése. Olyan hosszú ideig húzták-halasztották a projektet, hogy az eredetileg Nathan Drake-ként szerződtetett Mark Wahlberg beleöregedett Victor Sullivan szerepébe, ehhez persze az is kellett, hogy koncepciót váltsanak, és egy jóval fiatalabb Nate-et helyezzenek a fókuszba. 

Őt végül Tom Holland alakította, meglepően jól. Sőt, az egész film kapcsán az emelhető ki leginkább, hogy sokkal jobb lett, mint arra előzetesen számítottunk volna. 

Hirdetés

Az alábbi videós kritikában pedig azt is részletesen elmeséljük, miért lett az Uncharted egy olyan könnyen fogyasztható, ugyanakkor nagyon szórakoztató kalandfilm, amire mostanában annyira fogékonyak a mozinézők. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)