Hirdetés

ESL One Hamburg 2019 - vérprofi Dota 2 meccsek és loothegyek

|

Kaci tegnap érkezett haza Hamburgból, és máris szállítja nektek a videót kalandos útjáról.

Hirdetés

Az Euronics jóvoltából Kaci nemrég Hamburban járt, ahol profi Dota 2 játékosok összecsapásait nézhette meg. Nem mellékesen kapott a helyszínen egy hatalmas zsák jóságot is, úgyhogy a videó felétől bizony unboxingba fogunk átcsapni, még egy Clash of Clans szobor is előkerül.

Hirdetés

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Dota 2 Kaci egyik kedvenc játéka, így egyetlen percig sem volt kérdés, hogy a szerkesztőségből kit fogunk Hamburgba küldeni. A helyszínen forgatott videóját a méretes Play gombra rábökve tudjátok megnézni, a helyi csodák mellett egy halom menő lootot is megmutat majd nektek a mi drága Kacink. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)