Hirdetés

Ez az a hat játék, amire érdemes még figyelni idén

|

Decemberben is érkezik még néhány utolsó pillanatos újdonság, kiválogattuk a szerintünk legizgalmasabbakat.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, december közepén pihenőre megy a játékipar, és csak január második felében kezdenek el jönni az újév első játékai. Azért még néhány fejlesztő reméli, hogy későn érkező alkotása is befér majd a fa alá, szakítanak rá időt az egyébként számos kiváló játékból válogató gamerek az ünnepek alatt.

Bejelentéseket és váratlan megjelenéseket még a The Game Awards is hozhat, de így sem volt nehéz kiválogatni a decemberi játékfelhozatalból hat címet, amiket kifejezetten várunk.

Hirdetés

December 2-án például rögtön három izgalmas újdonság is érkezik: befut a The Callisto Protocol a horror iránt fogékonyaknak, a Need for Speed Unbound az utcai versenyzés kedvelőinek, és a Marvel's Midnight Suns azoknak, akik nem csak Pókember és a Bosszúállók kalandjaira kíváncsiak. Hogy mi egyéb keltette még fel az érdeklődésünket, az kiderül az alábbi videóból.

Ha tetszett, iratkozzatok fel a csatornánkra és dobjatok egy like-ot is a videóra. A megjelenések teljes listájával holnap jelentkezünk, bár az tény, hogy nem lesz kifejezetten hosszú.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)