Hirdetés

Ez az E3 2021 eddigi meglepetéseinek toplistája

|

Videóban is mesélünk a beigazolódott pletykákról és a nagy E3-as meglepetésekről.

Hirdetés

Egy járványhelyzetben eltöltött másfél év után várható volt, hogy nem lesz túl acélos a kiadók E3-as felhozatala, de legalább idén megrendezésre került digitálisan az expó, nem úgy mint tavaly, amikor teljesen elmaradt.

Voltak nagyon jó műsorok (az Xbox & Bethesda Showcase vitte a prímet) és számos alkalommal unatkoztunk is (a Take-Two kellemetlenkedését nem feledjük), de összességében sok bejelentéssel lettünk gazdagabbak: vártakkal és nem vártakkal egyaránt. 

Korábban írásos formában már olvashattátok Csirke azon cikkét, amiben 5 olyan játékot szedett össze, amik már az esemény előtt kiszivárogtak, és felsorakoztatott 5 olyan címet is, amik meglepetésként értek minket.

Hirdetés

Készítettünk azonban belőle egy videós változatot is a folyamatosan gyarapodó GameStar YouTube csatornára azok számára, akik szívesebben fogyasztanak így tartalmakat, vagy csupán szerkesztőink duruzsoló hangját akarják hallani a játékok jelenetei alatt.

Akármelyik is legyen, alább már megnézhetitek a legújabb anyagunkat, többek között olyan címekkel a tartalmában, mint a Marvel's Guardians of the Galaxy, az Avatar: Frontiers of Pandora vagy éppen a játékipart megtrollkodó The Outer Worlds 2.

Ha nem szeretnétek lecsúszni a hasonló összeállításainkról és az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)