Hirdetés

Ez volt a gamescom 2020 nyitóelőadásának tíz legizgalmasabb bejelentése

|

Bár a napokban még jöhetnek meglepetések, a fő műsor az Opening Night Live volt, mely bőven hozott érdekes bejelentéseket.

Hirdetés

Sokkal kevesebbet vártunk a 2020-as, csak digitálisan megtartott gamescomot felvezető Opening Night Live rendezvénytől, de szerencsére a kiadók, fejlesztők mostanra időzítették néhány fontos bejelentésüket. Az Activision Blizzard például elárulta a World of Warcraft: Shadowlands megjelenési dátumát, villantott egy trailert a Call of Duty: Black Ops Cold Warból, valamint a Crash Bandicoot 4: It's About Time!-ból, szép szeletet szakítva a műsoridőből.

Hirdetés

Persze másoknak is jutott szerep. A teljes listát megtaláljátok a linken, az alábbi videóba pedig a tíz, szerintünk legfontosabb bejelentést gyűjtöttük össze. Mivel az egész alig több öt percnél, feltétlenül nézzétek meg, és ha tetszett, dobjatok rá egy like-ot, hogy a YouTube is szeresse, és még többen láthassák!

Egyébként pedig a feliratkozás is hasznos, azt itt tehetitek meg gyorsan:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)