Hirdetés

Ez volt az Xbox bemutató 10 legizgalmasabb játéka

|

Sok mindent megmutatott az Xbox, de voltak, amikre külön érdemes odafigyelni. Ezeket szedtük most videóba.

Hirdetés

Továbbra is rengeteg a kérdőjel az új konzolok kapcsán, azt sem tudjuk, mely játékokat fogják velük együtt kiadni, és melyek azok, amikre 2021-ig vagy még tovább kell várnunk. Hasonlóan a PlayStation 5 bemutatóhoz, a Microsoft Xbox Series X-es prezentációja is tele volt olyan játékokkal, amikről a puszta létezésükön túl semmit nem árultak el, de már egy-egy rövid kedvcsináló is elég volt ahhoz, hogy azonnal a listánkra kerüljenek.

Hirdetés

A Halo Infinite, a Forza Motorsport és a Fable voltak a legnagyobb nevek, de teljesen új IP-knek is jutott szerep. Az alábbi videóból megismerhetitek a mi top 10-ünket (bár nincsenek a játékok egymáshoz képest rangsorolva), de kommentben bátran kössetek bele, bővítsétek, ahogy nektek tetszik.

Miután dobtatok egy like-ot a videóra, iratkozzatok is fel, jó lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)