Hirdetés

Ezek 2021 legjobb játékai a GameStar szerkesztősége szerint

|

A szerkesztőség tagjai szavaztak, a személyes toplistákat összesítettük, most pedig megszületett a végeredmény.

Hirdetés

Tavaly több fontos játék megjelenését elhalasztották, más címeket pedig alapos tesztelés és minőségellenőrzés nélkül, időnek előtte dobtak piacra, csak hogy álljon valami a negyedéves pénzügyi jelentésben, de még így is annyi jól sikerült alkotás látott napvilágot, amennyivel könnyedén megtöltöttünk volna egy ennél sokkal terjedelmesebb toplistát is.

Olyan címek szorultak ki az első tízből, mint a roguelike műfajt új szintre emelő Returnal, Tim Schafer parádés agymenése, a Psychonauts 2, a végtelenül cuki Kena: Bridge of Spirits, de akár említhetnénk a Humankindot, a Hitman III-at és a Metroid Dreadet is. Ami a leginkább örömteli, hogy a fejlesztők számos műfajban alkottak emlékezeteset a valósidejű stratégiáktól a külső- és belsőnézetes lövöldéken át a platformerekig, de még a verseny- és kalandjátékok tábora is kiváló címekkel lett gazdagabb.

Hirdetés

A szerkesztőségi toplista idén is úgy született meg, hogy íróink szépen megálmodták saját tízes listáikat, ezeket pedig összesítettük, így jutottunk el végül az alábbi videóban látható sorrendhez.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)