Hirdetés

Ezek a mi kedvenc LEGO videojátékaink

|

Összeszedtük a tíz legkedvesebb LEGO játékunkat, videóban mesélünk róluk.

Hirdetés

Hosszú ideje szállítja már nekünk a LEGO videojátékokat a TT Games, avagy Traveller's Tales, de persze az ő munkásságuk előtt is születtek igazi klasszikusok. Legújabb toplistánkban mi most abszolút szubjektív alapon kiválasztottuk a személyes kedvenceinket, az alábbi videóban a mi tíz kedvenc LEGO játékunkról hallhattok. 

Elég vegyes lett a lista, a különféle adaptációk mellett teljesen egyedi játékötletek is kerültek bele. 

Hirdetés

Fontos, hogy az alábbi tíz játék nincs sorrendbe állítva. Mindet nagyon szeretjük, így közöttük már tényleg nem akartunk rangsort felállítani. Ti persze bátran megtehetitek ezt, ha szeretnétek, illetve nyugodtan bővítsétek ki a listát, vagy dobjatok be egy teljesen sajátot lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)