Hirdetés

Ezekért a törölt Star Wars játékokért fáj legjobban a szívünk

|

Videóban mesélünk arról, milyen tervezett Star Wars játékok végezték a kukában az elmúlt években.

Hirdetés

A LucasArts működésének éveiben, de még az EA korszak alatt is számos ígéretesnek tűnő Star Wars projektet kaszáltak el a fejesek. Cikk formájában nemrégi összeszedtük közülük a legfontosabbakat, most pedig videóban is megnézhetitek ezt a szívfájdító listát. Nagy kár, hogy végül nem adtak ezeknek a játékoknak esélyt, mert akad közöttük pár tényleg remeknek tűnő ötlet. 

Arról is meséljetek nekünk, hogy számotokra a felsoroltak közül mely játék vagy játékok törlése fájt a leginkább, mit próbáltatok volna ki ti magatok is nagyon szívesen.

Hirdetés

Nyomjatok hát rá alább a hívogató Play gombra, aztán pedig amennyiben elnyerte a tetszéseteket ez a videó, ne feledjétek el egy like-kal jutalmazni. Ha pedig korábban nem tettétek volna, iratkozzatok fel a csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is az értesítésekért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)