Hirdetés

Ezeket a 2022-ben magyarul is megjelenő társasokat várjuk a legjobban

|

A jelenleg bejelentett, 2022-ben magyar nyelven megjelenő társasjátékok közül kiválogattunk 15-öt, ami szerintünk nagyon jó lesz.

Hirdetés

Decemberben már nem kevés társasjátékos tesztet olvashattatok a GSO-n, többek között a írtunk a Kingdomino: Kezdetek, a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, valamint a Star Wars: Unlock! társasokról is, és hamarosan érkezik például a Summoner Warsról is (ami nem keverendő össze a Summoners War mobiljátékkal).

2022-ben egy halom új, izgalmas játék fog megjelenni magyar nyelven, melyek közül természetesen jó párat mi is be fogunk szerezni, és írunk majd róluk, mindezek előtt azonban összeállítottunk nektek egy toplistát az általunk legjobban várt idei megjelenésekről. Ezt találjátok meg alább videós formában.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Lent a kommentek között pedig bátran írjátok meg, hogy ti mely társast várjátok a legjobban akár a fentiek közül, akár azokon felül!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)