Hirdetés

Ezeket a Batman filmeket már sosem láthatjuk, egy részükért pedig nagy kár

|

Öt olyan Batman filmről mesélünk most nektek, amik sosem léphettek túl a tervezőasztalon, végül mindet törölte a Warner Bros.

Hirdetés

Cikk formájában már olvashattatok arról az 5 Batman filmről, amik végül sosem készülhettek el, most viszont már csak a Batman: Kezdődik amerikai bemutatójának 15. évfordulója miatt is úgy éreztük, érdemes ezzel a témával egy videóban is foglalkozni. 

Hirdetés

Az immár teljesen bizonyos, hogy a 2021-es The Batmanben már Robert Pattinson ölti magára a Denevérember jelmezét, nem minden filmterv olyan szerencsés, mint Matt Reeves jövőre érkező mozija. Az alábbi videóban öt olyan Batman (vagy Batman vonatkozású) filmről nézhettek meg egy összefoglalót, amelyek végül a kukában végezték. Nagy kár ez, mert bizony egy részüket nagyon szívesen megnéztük volna. 

Természetesen akadnak még olyan rég eltemetett, végül soha el nem készült képregényes mozik, amelyeket nagyon szívesen előkotrunk nektek, ha érdekel benneteket a téma. Amennyiben szeretnétek, szívesen folytatjuk a sort olyan DC-s filmtervekkel, amelyek már nem Batmant állították volna feltétlenül a középpontba, illetve később akár a törölt Marvel mozikkal is foglalkozhatunk, azokból is akadt bőven.

Addig is, ha még nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, így biztosan nem maradtok majd le legfrissebb videóinkról: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)