Hirdetés

Ezeket a Bruce Willis-filmeket mindenképpen látnod kell

|

Bruce Willis visszavonulása alkalmából összeszedtük azon filmjeit, amiket kötelező pótolni, vagy akár újra megnézni.

Hirdetés

Nem is lehetne aktuálisabb ez a filmes toplista, hiszen nemrég derült ki, hogy Bruce Willis végleg visszavonul a filmezéstől az afázia nevű betegség miatt. Mi most a szépre és a jóra szeretnénk emlékezni, ezért egyfajta főhajtásként Willis munkássága előtt összeszedtük személyes kedvenceinket.

Az alábbi videóban tehát tíz olyan Bruce Willis-filmet ajánlunk nektek, amit akár receptre is szívesen felírnánk, ha lehetne.

Hirdetés

Ez persze csak a mi személyes toplistánk, amit bátran kiegészíthettek, sőt akár egy teljesen új felsorolást is összedobhattok Bruce Willis legjobb filmjeiből lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)