Hirdetés

Ezeket a GameStar videókat néztétek meg a legtöbben 2021-ben

|

Sok szempontból rekordévet zártunk YouTube fronton, most következzen azok a tartalmak, amikre a leginkább kíváncsiak voltatok.

Hirdetés

Ahogy 2020 és 2021 első napjaiban, úgy 2022 elején is összeszedtük, mely videókra voltatok a legtöbben kíváncsiak a most hátunk mögött hagyott esztendőben a GameStar Hungary YouTube-csatorna kínálatából. A tavaly már bevált metódust követjük, vagyis három kategóriára bontva állítjuk a fel a toplistákat: külön összegezzük a saját, szerkesztőségi tartalmakat, valamint a filmes és videojátékos előzeteseket.

A felsorolásba nem kerülnek bele PR-tartalmak, egyetlen olyan videót sem találtok meg alább, amely fizetett hirdetéssel futott (magyarán hirdetett tartalomként is belefuthattatok a YouTube-on), ezeket ugyanis nem lenne igazságos natív anyagokkal versenyeztetni. 

Hirdetés

Szerkesztőségi tartalmak

1. Hogyan válassz tévét 2021-ben? 

Még február elején tettünk közzé egy magyarázó videót arról, milyen tévék közül érdemes válogatni 2021-ben. Ezt az anyagot egyébként a PC World videós pályázatának nyertese, Balázs készítette el, akivel azóta is együtt dolgozunk, sok olyan videóval találkozhattok a csatornán, ami az ő keze munkája.

A videó 2021 decemberében pörgött fel nagyon durván - nyilván sokan akartak karácsonyra új tévét venni, és nekik sokat segíthetett ez az anyag, ami immár 100 ezer nézővel büszkélkedhet.

2. Vaják regények - Witcher történelem - teljes összefoglaló

A toplistán második helyén rögtön egy kakukktojás áll, hiszen ezt a videót még 2020 szeptemberében publikáltuk, de nézettsége túlnyomó többségét tavaly, egészen pontosan 2021 decemberében érte el - nem túl meglepő módon a Vaják tévésorozat második évadának premierje kapcsán. Így tehát bár a videó bár jelenleg 91 ezer nézőnél jár, ebből 86 ezret 2021-ben szerzett meg, így lett ezüstérmes. 

3. Star Wars kánon - teljes összefoglaló

A nagy Vaják magyarázóhoz hasonlóan a hivatalos Star Wars kánon kapcsán is elindítottunk egy videósorozatot, majd ennek lefutása után egy hatalmas összefoglaló anyagban összefűztük a korábban publikált epizódokat. Ezt a monstre videót végül 56 ezren néztétek meg, de ez a szám folyamatosan nő, jelenleg is nagyon népszerű a videó a csatornán.

4. 10 remek, nyílt világú akciójáték, ami nem GTA

Bár a kommentek alapján nem mindenkinek volt teljesen világos a "10 remek, nyílt világú akciójáték, ami nem GTA" nevezetű videónk tematikája (nem csupán remek akciójátékokat kerestünk, hanem olyanokat, ami tényleg hasonlítanak a GTA-szériára). Ettől függetlenül a videó elég népszerű lett, 54 ezer nézőnél tart.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


5. Játékok, amik látványosan nagyot buktak

50 ezren néztétek meg negatív toplistánkat, melyben hatalmas videojátékos bukásokat gyűjtöttünk össze. Olyan játékokról esett többek között szó ebben a videóban, mint a hírhedt Aliens: Colonial Marines, vagy épp az E. T. Extra-Terrestrial.

A cikk még nem ért véget, a következő oldalon a játékelőzetesekkel folytatjuk!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)