Hirdetés

Ezeket a játékokat ne hagyd ki júniusban!

|

Összeszedtük azt a hat játékot a júniusi újdonságok közül, amelyeket szerintünk feltétlenül érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Nem június lesz az év leghangosabb hónapja játékmegjelenések szempontjából, de azért így sem volt végtelenül nehéz kiválogatni pár olyan címet, amely érdemes lehet majd akár a ti figyelmetekre is. Jövő hónapban érkezik például a meglepő fordulatot bemutató Diablo Immortal. Mint tudjátok, a Blizzard a végén csak meggondolta magát, és mobilok mellett a jó öreg PC-re is kiadja ezt a spin-offot.

Érkezik továbbá a The Quarry, a Supermassive Games új horrorjátéka, ami elszakad a The Dark Pictures Anthology szériától, és arra a csapásvonalra tér vissza, amit anno az Until Dawn 2015-ben kitaposott.

Hirdetés

Ezeken túl is akadnak még érdekes megjelenések júniusban, de nem akarunk persze mindent idejekorán ellőni, nézzétek meg az alábbi videót, és véssétek fel saját naptáratokba is a legfontosabb játékok érkezésének pontos idejét.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)