Hirdetés

Ezeket a játékokat ne hagyd ki májusban!

|

Bőven lesz miből válogatni május során is.

Hirdetés

Áprilisban sem volt egyszerű unatkozni, májusban pedig szó sincs arról, hogy csökkenne a játékipar lendülete, legalábbis ami a friss megjelenéseket illet. Gyakorlatilag minden platform kapni fog olyan friss címeket, amikre nagyon hosszú ideje vártak már a rajongók.

Érkezik a Switch talán utolsó nagy exkluzívja, vámpírokra vadászhatunk, LEGO autókkal versenyezhetünk, stratégának állhatunk, és számos izgalmas kalandra indulhatunk. A teljes listát ide kattintva éritek el, a legfontosabb címeket viszont az alábbi videóban részletezzük.

Hirdetés

A kérdés adja magát: ti melyik májusi megjelenést várjátok a leginkább? Írjátok meg bátran kommentben!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)