Hirdetés

Ezeket a játékokat ne hagyd ki szeptemberben!

|

Jön az új FIFA, érkezik a The Last of Us remake-je, és sok más izgalmas dolog is várható szeptemberre.

Hirdetés

Szeptemberben már semmiképp se mondhatjuk azt, még mindig édesdeden alussza nyári álmát a játékipar, hiszen végre-valahára bőven érkeznek valóban izgalmas megjelenések is. Ilyen például a The Last of Us: Part I, ami az első The Last of Us-játék alapoktól újjáépített remake-je.

Mindenképpen emlékezetes lesz a FIFA 23 is, ami az EA utolsó ezzel a címmel megjelenő videojátéka, illetve a soulslike műfaj kedvelőinek érdemes lesz figyelni a Steelrisingra is.

Hirdetés

Hamarosan érkezünk a szeptemberi megjelenések teljes listájával a megszokott, írott formában, de a legfontosabb címekről már most megnézhetitek friss videónkat: 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Végtelen hála, ha esetleg így tesztek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)