Hirdetés

Ezeket a magyar szinkronos játékokat sosem feledjük

|

Léteztek olyan magyar szinkronok videojátékos fronton, melyek örökre a tudatunkba égtek.

Hirdetés

Ma már annak is nagyon kell örülni, ha egy videojáték magyar feliratot kap (szerencsére azért a PlayStation és olykor az Xbox azért gondol erre is), de régen az sem volt lehetetlen, hogy még a karakterek is hazánk ékes nyelvén szólaljanak meg.

Véleményes persze, hogy a magyar szinkron mennyire volt áldás vagy átok, de így vagy úgy, mi most az alábbi videóban a kifejezetten jó és az inkább megmosolyogtató példákat is összegyűjtöttük.

Hirdetés

Többek között olyan címeket idéztünk fel, mint a legendás S.W.I.N.E., a Postal 2, vagy épp az első The Witcher játék. A lista persze szabadon bővíthető, bátran szórjátok tele lent a kommenteket videók linkjeivel! 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)