Hirdetés

Ezeket a PlayStation sorozatokat szüneteltetik épp, pedig jól jönne pár folytatás

|

Összeszedtük nektek azokat a régen népszerű PlayStation franchise-okat, melyeknek ilyen vagy olyan okból elengedte a kezét a Sony.

Hirdetés

Könnyen megszépül az ember számára a múlt, de azért a lehető legobjektívebben nézve is kijelenthető, hogy akadnak olyan régen hatalmas népszerűségnek örvendő PlayStation franchise-ok, melyek esetében sokan örülnének egy folytatásnak. A Sony szeret egyszerre sokféle sorozatot pátyolgatni, de persze azért arra nincs lehetőség, hogy a létező összes szériájuk folyamatosan bővüljön.

Mi most azokat a régebbi franchise-okat gyűjtöttük csokorba, amelyekhez évek óta nem nyúlt egyetlen PlayStation-stúdió sem. Korábban cikk formájában már olvashattátok ezt az anyagot, alább videóként találjátok meg.

Hirdetés

Ha tetszett nektek legújabb videónk, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek. És persze a csengettyűről sem szabad elfeledkezni, ennek bekapcsolása garantálja azt, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésünkről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)