Hirdetés

Ezeket a retro címeket bizony ma is érdemes újra elővenni

|

Összeszedtük kedvenc régi játékainkat, melyek ma is megállnák a helyüket.

Hirdetés

Nyilván érthető, ha az ember elsősorban a friss megjelenésekre veti rá magát támadó anyatigris módjára, de azért időnként nem árt egy kis nosztalgia sem. Erre a vonalra erősít rá legújabb videós toplistánk, amelyben olyan klasszikus címeket gyűjtöttünk össze, amiket ma is gond nélkül elő lehet venni, az elröppent évek, vagy épp évtizedek nem csorbítottak rajtuk. 

Ilyen például az első Doom, vagy épp a 2001-ben megjelent Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty is. A lista több tagjáért nincs más dolgotok, mint kecsesen rábökni alább a Play gombra.

Hirdetés

Nektek melyik a kedvenc régi játékotok? Milyen címekkel bővítenétek még a listát? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)