Hirdetés

Ezeket a Star Wars játékokat kapjuk az elkövetkező pár évben

|

Összeszedtük a jelenleg készülő Star Wars játékokat, és elég hosszú lett a lista.

Hirdetés

Hosszú ideig alapvetésnek számított az Electronic Arts és a Lucasfilm exkluzív megállapodása miatt, hogy Star Wars játékok csak és kizárólag az EA (és a hozzá tartozó stúdiók) kezei közül kerülhetnek ki, nemrég azonban megváltozott a helyzet. Úgy tűnik, a Lucasfilm megelégelte, hogy az EA döcögősen és felemás minőségben szállítja a Csillagok háborúja játékokat (bár a Fallen Order és a Squadrons már kifejezetten jók lettek), és úgy döntöttek, mások előtt is nagyra nyitják a kaput.

Egyre több nagy kiadó és fejlesztőcsapat jelenti be, hogy bizony ők is Star Wars játékokon dolgoznak, ezen közlemények sűrűjében viszont nem nehéz elveszni. Éppen ezért gondoltuk úgy, itt az ideje tisztába tenni a dolgokat.

Hirdetés

Az alábbi videóban tehát összeszedtük az összes már bejelentett, jelenleg is készülő Csillagok háborúja játékot. Azokat is, melyeknek még a címét sem tudjuk, viszont hivatalos forrásból megerősítették az érkezüket. Májusban persze könnyedén bővülhet a lista, hiszen előbb negyedikén jön a hivatalos Star Wars nap, majd május 26. és 29. között a Star Wars Celebration.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)