Hirdetés

Ezeket a Star Wars-filmeket és -sorozatokat fogod nézni a következő években

|

A 2023-as Star Wars Celebrationön nem csak a már bejelentett sorozatokról meséltek, hanem lelepleztek három teljesen új mozifilmet is.

Hirdetés

Tegnap elstartolt a londoni Star Wars Celebration, a rendezvény első napján pedig le is zajlott a legjobban várt előadás, a Lucasfilm's Studio Showcase. Ezúttal igazán nagy durranásokat is tartogattak a Lucasfilm fejesei, ugyanis nem csak a már bejelentett szériákról, így az Andor második évadáról, a jelenleg is futó A Mandalóriról, a The Acolyte-ról, a Skeleton Crew-ról vagy épp az idén ősszel érkező Ahsokáról meséltek.

Bejelentettek három teljesen új mozifilmet is, melyek közül kettő olyan új korszakban játszódik, ahová eddig még nem merészkedtek a Csillagok háborúja-filmek. Az alábbi videóból megtudhattok minden fontos infót, ami a Lucasfilm's Studio Showcase-en elhangzott. 

Hirdetés

Mindezek fényében pedig a kérdés adott: ti melyik új Star Wars-sorozatot vagy épp filmet várjátok a legjobban? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)