Hirdetés

Ezeket a videojátékos filmeket és sorozatokat nézed majd 2022-ben

|

2022-ben temérdek film és sorozat érkezik kifejezetten a gamerek kegyeit keresve.

Hirdetés

Már idén is bátran kijelenthetjük, hogy Hollywood egészpályás letámadást indított a videojátékokat kedvelő mozinézők felé, közben pedig a streamingszolgáltatók is világosan látják, hogy érdemes célzottan a gamerekre lőni új sorozataik egy részét.

A tendencia jövőre, 2022-ben sem változik, sőt minden korábbinál több olyan projekt látszik kibontakozni, amiről nem mondja azt már első ránézésére az ember, hogy biztos bukásra van ítélve.

Hirdetés

Az alábbi videóban összeszedtük 2022 legfontosabb videojátékos vonatkozású filmes, illetve sorozatos bemutatóit. Csak remélni tudjuk, hogy ezek legalább egy része képes lesz beváltani a hozzá fűzött reményeket. Ti melyiket várjátok közülük a legjobban? Meséljetek lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)