Hirdetés

Ezeket biztosan nem tudtad az 1995-ös Mortal Kombat-filmről

|

Videóban szedtük össze az első Mortal Kombat mozi legérdekesebb kulisszatitkait.

Hirdetés

Nyakunkon az új Mortal Kombat mozi, amit az Egyesült Államokban holnap mutatnak be, és ugyancsak pénteken élesedik az USA-ban az HBO Max streamingplatformon is. A közelgő premier miatt úgy éreztük, érdemes feleleveníteni az első adaptáció forgatását is, mivel finoman szólva az sem ment egyszerűen.

Az alábbi videóban összesen 10 érdekességről lesz szó a film kapcsán, elmeséljük például azt is, miért kellett Tom Cruise-t is elzavarni a forgatásról.

Hirdetés

Ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)