Hirdetés

Ezekkel játszol majd 2022-ben - első felvonás

|

Összesen három videóban gyűjtöttük össze a legfontosabb 2022-es játékmegjelenéseket, ezek közül most az elsőt nézhetitek meg.

Hirdetés

Az idénre tervezett nagy megjelenések közül többet is 2022-re kellett halasztani, de nagyon reméljük, hogy a további csúszásokat már el tudják kerülni a stúdiók. Ha minden jól megy, akkor jövőre temérdek izgalmas megjelenésre számíthatunk videojátékos fronton. Olyan sokra, hogy a korábbi hagyományoktól eltérően most több videóra bontva mutatjuk meg nektek 2022 legjobban várt játékait.

Az első részt megtaláljátok alább, ebben többek között az Elden Ring, a God of War: Ragnarök és a Gotham Knights is helyet kapott.

Hirdetés

Ti melyik 2022-es játékot várjátok a leginkább? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)