Hirdetés

Ezekkel játszol majd 2022-ben - harmadik menet

|

Végére értünk a 2022-es év legfontosabb megjelenéseit taglaló videós listánknak.

Hirdetés

Nem volt egyszerű, de összeszedtük azt a harminc 2022-es játékot, melyek érkezését a leginkább várjuk. Az első és második rész videóit ezekre a linkekre kattintva éritek el, most viszont jön az utolsó, harmadik felvonás.

Ezúttal is 10 jövőre tervezett címet gyűjtöttünk egy csokorba, köztük olyan impozáns darabokkal, mint a Suicide Squad: Kill the Justice League, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, a Tiny Tina's Wonderlands, vagy épp a Total War: Warhammer III.

Hirdetés

A lista végéhez érve a kérdés természetesen adott: az összes 2022-re tervezett videojátékos megjelenés közül ti melyiket várjátok a legjobban?

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)