Hirdetés

Ezekkel játszol majd 2022-ben - második kör

|

Folytatódik a 2022-es év nagy videojátékos megjelenéseit taglaló videósorozatunk.

Hirdetés

Folytatódik videósorozatunk, amelyben újabb tíz jövőre megjelenő játékot ajánlunk a figyelmetekbe. Az előző részben többek között szó esett az Elden Ring, a God of War: Ragnarök és a Gotham Knights megjelenéséről, most pedig tíz újabb olyan érdekesnek tűnő játékról mesélünk, ami a jelenlegi tervek szerint 2022-ben fog megjelenni.

Az alábbi videóból nem maradhatott ki például a Horizon: Forbidden West, a LEGO Star Wars The Skywalker Saga, vagy a Marvel's Midnight Suns sem.

Hirdetés

Ha sikerül ezeknek a címeknek beváltani a hozzájuk fűzött reményeket, akkor igazán kiváló videojátékos évnek nézünk elébe. De most jöjjön maga a videó:

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)