Hirdetés

Ezekkel játszunk 2019-ben - a jövő év 20 legjobban várt játéka

|

Már most teljesen biztos, hogy jövőre sem fogunk egyetlen percig sem unatkozni.

Hirdetés

Videojátékos megjelenések szempontjából 2019-ben is igencsak erős évre számíthatunk. Most azt a 20 legfontosabb címet gyűjtöttük össze, amelyet jövőre mindenképp érdemes lesz majd kipróbálnotok.

Hirdetés

Az alábbi listába próbáltunk olyan játékokat bezsúfolni, amelyek esetében a fejlesztők legalább már a megjelenés évét belőtték, így maradtak ki olyan címek, mint a The Last of Us Part II, a Ghost of Tsushima vagy épp a Cyberpunk 2077, mivel ezekre a játékokra simán lehet, hogy egy évnél többet is várnunk kell. Ennek fényében is elég masszív lett a lista, amit természetesen nyugodtan egészítsetek ki ti magatok is lent a kommentek között. 

Nem ez lesz az idei utolsó toplistánk, szóval mindenképp érdemes feliratkoznotok a csatornánkra, ha nem szeretnétek lemaradni róluk: 

Címkék: #toplista #gstv
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)