Hirdetés

Ezekről a bukott online játékokról őrizzük a legkedvesebb emlékeket

|

Ma videónkban nosztalgiázunk kicsit: olyan online játékokat szedtünk össze, amit mára csúfosan elbukta, de anno egészen jól elszórakoztunk velük.

Hirdetés

Számos egyébként alapvetően nem rossz videojátékot felőrölt már az idő kereket, elbuktak olyan címek azt évek során, amikkel egész jól elvolt az ember, de valami külső indok, vagy esetleg rossz fejlesztői döntést azért csak botot dugott a küllők közé. 

Ebben a videóban 10 olyan online játékot mutatunk be, amelyek az indulásuk idején népszerűek voltak, de előbb-utóbb érdektelenné váltak, és ma már csak emlékként élnek tovább.

Hirdetés

Ti melyik bukott játékra emlékeztek vissza a legszívesebben? Van olyan kedvencetek, amit hiányoltok a listáról? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)