Hirdetés

Ezért akkora előrelépés az Elden Ring a Dark Souls trilógiához képest

|

Összeszedtük, miben újított a Dark Souls játékokhoz mérve az Elden Ring.

Hirdetés

Nemrég lehetőségünk nyílt kipróbálni az Elden Ring tesztverzióját, három napon át nyúztuk a játékot, így azért van már némi képünk arról, milyen is lesz Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin közös projektje. 

Az Elden Ring vitathatatlanul a Dark Souls széria alapjaira építkezik, sok elemet egy az egyben átemelt onnan, mégis annyit változott, és mondjuk ki bátran, annyit fejlődött az eredeti trilógiához képest, hogy teljesen jogosan képvisel egy külön brandet.

Hirdetés

Az alábbi videóban többek között ezekről a fontos változtatásokról is mesélünk, melyek messze nem álltak meg ott, hogy immár képessé vált karakterünk az ugrásra is. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)