Hirdetés

Ezért annyira különleges és bátor a Doctor Strange az őrület multiverzumában

|

Beigazolódtak a feltételezések, Sam Raimi elhozta a horrort az MCU-ba.

Hirdetés

Aki úgy gondolja, hogy minden egyes Marvel film egy önismétlő limonádé, az szerencsére egész jó ellenpéldákba futhatott bele már eddig is, elég csak a WandaVision és a Loki sorozatokra, vagy épp az Amerika Kapitány: A tél katonájára gondolni. Sokféle filmes zsánerrel kacérkodott már az MCU, erre a listára pedig mostantól a horrort is felvéshetjük vérvörös betűkkel.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője, Sam Raimi ugyanis tényleg megcsinálta a MCU első horrorfilmjét, ennek pedig csak örülhet minden képregényrajongó.

Hirdetés

Alábbi spoilermentes kritikánkban részletesen elmeséljük, miért is olyan jó a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a film csavarjait azonban nem piszkálgatjuk, meghagyjuk számotokra az összes valódi meglepetést.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)