Hirdetés

Ezért az utóbbi évek egyik legjobb Marvel-játéka a Guardians of the Galaxy

|

A Marvel's Guardians of the Galaxy bátran odaállhat a Marvel's Spider-Man mellé.

Hirdetés

A galaxis legnagyobb S-fejei újfent berobbantak a videojátékok világába az Eidos Montréalnak köszönhetően, ez a beköszönés pedig a lehető legjobb módon sült el. Noha a Square Enix korábbi baklövése, a Marvel's Avengers miatt sokan sandán tekintettek a Marvel's Guardians of the Galaxy-re már akkor, mikor az első trailer megérkezett, azonban Űrlord és társai garantáltan meggyőzik a kétkedőket és elszórakoztatják a rajongókat. De még hogy!

Hirdetés

Tesztünket írásos formában már olvashattátok, Csirke lelkendező szavait azonban videó is megörökíti az utókornak, így talán még többekhez jut majd el a pozitív üzenet. Többek között remek történet, kiváló karakterek, emlékezetes párbeszédek, könnyfakasztó humor és egy dinamikus harcrendszer várja azokat, akik belekóstolnak a Marvel's Guardians of the Galaxybe, a videóra kattintókat pedig még több érv és Kaci bársonyos hangja fogadja: 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem a videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)