Hirdetés

Ezért csalódtunk nagyot a Grand Theft Auto remasterekben

|

Videón mondjuk el és mutatjuk meg, miért érezzük, hogy a Grove Street Games nem végzett jó munkát a GTA - The Trilogy: The Definitive Edition esetében.

Hirdetés

A Rockstartól joggal várunk minőségi munkát, de a remasterek esetében valahogy nem pont azt kínálják, amit a nagy, vadonatúj játékaiknál. Az Xbox 360-as San Andreas annak idején nem nyűgözte le a rajongókat, és most a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is csalódást okozott kidolgozatlanságával, az eredeti játékokból áthozott hibáival, és néhány újjal, amik jelenléte érthetetlen.

Hirdetés

Tesztünkben megírtuk, mi a problémánk a GTA III, a Vice City és a San Andreas ezen új kiadásaival, de videóban még jobban meg tudjuk mutatni, milyen hibákkal szembesültünk, milyen az új változat a PS2-es eredetihez és a mobilos újrakiadásokhoz képest, illetve mennyi változást jelent a 60 fps-es mód a 30 fps-eshez mérten.

Idén még készül teszt néhány játékból, és jó pár egyéb videóval is készülünk, úgyhogy mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy ne maradjatok le semmi fontosról!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)