Hirdetés

Ezért imádtuk, és ezért vártunk picit többet az Arcane sorozattól

|

A Netflix saját League of Legends szériája az egyik legjobb videojátékon alapuló sorozat, de bizonyos szempontokból lehetett volna bátrabb is.

Hirdetés

TÁ nemrég egy írott kritikában kifejtette, mit szeretett nagyon az Arcane-ben, és mely aspektusok kapcsán várt volna el egy picivel többet az alkotógárdától.

A League of Legends játékon alapuló új Netflix sorozat viszont mindezekkel együtt is kötelező a rajongóknak, és erősen ajánlott azoknak is, akik még egyetlen LoL meccsen sincsenek túl. Az alábbi videóban elmeséljük, egészen pontosan miért

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Az Arcane teljes első évada a Netflix kínálatában érhető el, és már az is kiderült, hogy megrendelték a második felvonást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)