Hirdetés

Ezért lett annyira jó a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

|

Videóban mesélünk nektek a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagáról.

Hirdetés

Sokat kellett várni a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenésére, többször is csúszott a játék, de bátran kijelenthető: megírta a várakozással töltött minden egyes perc. Írott tesztünkből már kiderült, hogy szerencsére nem kellett csalódni a játékban, de természetesen videós formában sem hagyjuk ki a lehetőséget arról, hogy értekezzünk egy kicsit a The Skywalker Sagáról.

A játék mind a kilenc Star Wars epizódot felöleli, de nem csak ezért van tele bőven tartalommal.

Hirdetés

Az összesen 45 misszió mellet ugyanis ránk vár a teljes galaxis, annak megannyi planétájával, titkával, felfedeznivalójával. Az alábbi videóban részletesen elmeséljük, mennyi mindent sikerült beleszuszakolni egyetlen LEGO-játékba.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)