Hirdetés

Ezért nem üti a kánont, ha Obi-Wan és Vader tényleg találkozik a sorozatban

|

Részletesen elmagyarázzuk, miért nem gond, ha tényleg találkozik a két legendás Star Wars karaker.

Hirdetés

Találkozhat a sorozatban Obi-Wan Kenobi és Darth Vader? Sokan már a puszta felvetéstől levegőért kezdenek kapkodni, holott igazából hatalmas tévedés az, hogy az Egy új reményben világosan ki lenne jelentve, a mustafari összecsapásuk óta nem látta egymást az egykori mester és tanítványa. 

Mandela-effektusnak nevezik azt a kollektív memóriatévesztést, melynél tömegek emlékeznek valamire teljesen rosszul. Ez a fogalom a Csillagok háborúja világában sem ismeretlen, hiszen rengetegen idézik a mai napig Darth Vader legendás mondatát úgy, hogy "Luke, én vagyok az apád", holott a nagyúr igazából azt mondta, hogy "Nem, én vagyok az apád".

Hirdetés

Valami efféle jelenség állhat a mögött is, hogy egyesek elképzelhetetlennek tartják Vader és Kenobi találkozóját, noha igazából ez a kánonban eddig konkrétan semmi sem lehetetlenítette el. Az alábbi videóban több példán keresztül vezetjük le, mért találkozhatott gond nélkül Obi-Wan Kenobi és Darth Vader.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)