Hirdetés

Ezt a hat játékot várjuk legjobban az októberi újdonságok közül

|

Videóban mesélünk arról a hat címről, ami szerintünk kiemelten érdekes.

Hirdetés

Szeptemberhez hasonlóan október is egészen mozgalmas lesz a játékvilágban, köszönhetően annak, hogy a járvány miatt mindenki megcsúszott a munkával, és az átlaghoz képest kevesebb nagy megjelenést tartogató tavaszt követően most próbálják utolérni magukat. A Battlefield 2042 átcsúszott novemberre, de így legalább több időnk jut másra - szükség is lesz rá. 

Hirdetés

A megjelenések teljes listáját a linken találjátok, ahogy a novemberre várható újdonságokét is, az alábbi videóban pedig azt a hat játékot mutatjuk be röviden, ami szerintünk kiemelt figyelmet érdemel. Természetesen a Far Cry 6 is a listán van, de jön még pár egyéb érdekesség is.

Mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, hiszen folyamatosan toljuk majd az új tartalmakat, köztük videótesztekkel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)