Hirdetés

Ezt a videót kell megnézned, ha érdekel az Assassin's Creed széria teljes története

|

Több mint 40 percen át mesélünk neked az Assassin's Creed kánonról, játékokra lebontva foglaltuk össze a sztorit.

Hirdetés

Nemrég ünnepelte 15. születésnapját az Assassin's Creed-széria, amit a részünkről egy monstre történetösszefoglaló cikkel ünnepeltünk, összefűztük az addig megjelent 12 fő játék (és egy különösen fontos DLC) sztoriját. Valószínűleg nem okozunk nagy meglepetést azzal, hogy ebből az anyagból is készült videós változat, ami sokat segíthet azoknak, akik nem szeretnének nagyjából 45 ezer karaktert végigolvasni, de kíváncsiak a nagy AC sztorira. 

Az alábbi videó tehát a teljes Assassin's Creed kánont felöleli, már ami a videojátékokat illeti. A könyvekre és képregényekre most nem értünk ki, illetve azt is fontos megjegyezni, hogy ezúttal kizárólag a történetre koncentráltunk, nem meséltünk külön az egyes részek fejlesztéséről. 

Hirdetés

Fogadjátok tehát sok szeretettel ezt a több mint 40 perces Assassin's Creed történetösszefoglaló videót, sokat dolgoztunk vele. A 15. születésnap tükrében pedig adja magát a kérdés: nektek melyik a kedvenc részetek az egész AC sorozatból?

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)