Hirdetés

Ezt az öt játékot várjuk legjobban áprilisban

|

Ebben a hónapban is kiválogattuk azokat az újdonságokat, amikre kiemelten kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Nem nagyon volt miért lelkesedni az elmúlt három hónapban, és április is csak egy fokkal lesz izgalmasabb, de ma megjelent egy loot shooter, visszatér az Oddworld sorozat, és bemutatkozik egy új PlayStation 5-exkluzív, úgyhogy ezek miatt egy kicsit lelkesebbek vagyunk az átlagnál. Jobban örültünk volna, ha a Humankindot sem halasztják el, de elhisszük, hogy a fejlesztők jó okkal döntöttek a csúsztatás mellett.

Összesen öt játékot tettünk az e havi videónkba, amiket a teljes listáról emeltünk le - ha kíváncsiak vagytok, milyen újdonságok jönnek áprilisban, kattintsatok át, de csak azután, hogy a rövidített változatot megnéztétek!

Hirdetés

Egy hónap múlva újra jelentkezünk majd a májusi újdonságokkal, az már tényleg egy erősebb hónap lesz. Addig is bátorítunk titeket feliratkozásra, illetve ha szeretitek, amit és ahogy csinálunk, a csatornatagságot is szívből tudjuk ajánlani, megtiszteltek vele minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)