Hirdetés

Ezt ígéri A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első két része

|

Megnéztük A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi dupla évadnyitóját, és simán lehet ebből még egy nagyon jó sorozat is.

Hirdetés

Ma elstartolt az Amazon-féle A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat, rögtön két részt nézhettek meg a Prime Video előfizetői. Mi is így tettünk, az alábbi videóban pedig részletesen elmeséljük nektek, mit gondolunk az első két részről, mely karakterek működnek remekül, és kik azok, akik (legalábbis egyelőre) teljesen feleslegesnek tűnnek.

Nyilván csupán két epizód alapján még nem lehet teljes körű ítéletet hirdetni, de már most világosan látszik az, hogy ha kellő időt hagynak a karakterek kibontására (és árnyalásukra megvan az írói szándék is), akkor még valami nagyon jó is kisülhet abból, hogy az Amazon a világ összes pénzét elköltötte egyetlen egy sorozatra.

Hirdetés

Ha már ti is láttátok A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első két részét, akkor lent, a kommentek között bátran meséljétek el saját véleményeteket is, de nyomatékosan kérünk benneteket, hogy tartózkodjatok a spoilerektől! 

Ha tetszett nektek legújabb videónk, és korábban még nem tettétek volna, mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra! Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - ez persze teljesen opcionális, abszolút megértjük, ha inkább társasokat vásároltok

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)