Hirdetés

Így játszottunk a Far Cry 5-tel

|

Pár napja megírtuk, most meg is mutatjuk, milyen volt, amikor a Far Cry 5 és mi zavarbaejtő közelségbe kerültünk.

Hirdetés

Remélhetőleg már olvastátok Far Cry 5 előzetesünket, levontátok belőle a következtetéseket, és izgatottan vagy gyanakvóan várjátok a március végi megjelenést.

Hirdetés

Bár erősen olyan, mint az eddigi Far Cry játékok, azért elég szórakoztató tud lenni. A három órából, amit a játékkal tölthettünk, csak körülbelül másfelet tudtunk rögzíteni, amiből aztán kiszűrtük a szégyenteljes szerencsétlenkedést (meg az átvezetőket, mert a Ubi kérte, hogy azokat se mutassuk meg), és maradt az alábbi négy anyag. Az első kettőben egy-egy segítő, Hurk és Jess bevezető küldetései láthatók (tehát némileg spoileresek), az utolsó kettő közül az egyik egy drogos lövöldözést, a másik egy motorversenyt mutat meg (amiben fellökött az a nyomorult szarvas, rohadna meg). 

Ezeket és még sok-sok órányi játékélményt március 27-étől élhettek át ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)